Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’dan 10 Kasım mesajı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84.yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Koştu mesajında, “Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının, vefatının 84’ncü yılında minnet, özlem ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ne mesajında dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Birlik, beraberlik ve bütünlük içinde 7’den 77’ye hep birlikte Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurulmasında Milletimize liderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  tüm olumsuz şartlara rağmen kazanılan zaferleri, kurulan Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır. Ardından ekonomik ve sosyal alanda yenilikler yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, günümüzde dünyanın en güçlü devletlerinden birisi olan ülkemizi milletimizle birlikte küllerinden yeniden kurmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu topraklar için can veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni