Başkan İduğ’dan iş dünyası turu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, oda ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan İduğ, geçtiğimiz ay yapılan seçimlerle güven tazeleyen İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve ekibine yeni dönemde de başarılar diledi. Başkan İduğ beraberindeki belediye bürokratları ve meclis üyeleriyle Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi’yi de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Ülkemizin kalkınmasına ve ilerlemesine katkı koyan çalışmaları hayata geçiren, bölge sanayisine ve ticaretine yön veren başkanlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başkanlarımızın yaptıkları başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve ülkemizin için aynı yolda yürümekten büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

 

Başkanlardan İduğ’a övgü

Diğer yandan iş dünyasından uzun yıllar çeşitli sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarında başkanlık ve yöneticilik yapmış olan Başkan İduğ’a övgü geldi.  İZTO Başkanı Mahmut Özgener, Mustafa İduğ’un iş yaşamından Bornova Belediyesi’ne gelmesinin yapılan çalışmalarda önemli bir fark yarattığını söyledi.

 

EİB Başkanı Jak Eskinazi de Başkan İduğ’un ekibiyle birlikte yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daha önce EİB olarak Bornova Belediyesi ile işbirlikleri yaptık. Bundan sonra da her türlü projede bir araya gelmeye hazırız”dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni