Başkan Büyükakın; Ortak akıl şehirleri üst liglere taşır

Başkan Büyükakın, “Bağımsızlık ve kadının milli mücadeledeki fedakârlıkları bugün Türkiye’nin istiklal ve istikbal davası için ilham kaynağıdır” dedi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ardahan Konfederasyonu (Arda-Kon) Başkanı Sami Atıcı, İlim Yayma Cemiyeti Kadın Kolları Komisyon Başkanı Betül Yazıcı ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden, şehirlerin gelişiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının katkısı üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Sivil ve ortak aklın, şehirleri üst liglere taşımadaki katkısını çok önemsiyorum. Sosyal alanın STK’lar tarafından üretilecek projelerle desteklenmesi, ekonomik faaliyetlerde dinamizm katacak eğitim programları, gençlere dönük atılacak verimli faaliyetler bizler açısından oldukça kıymetlidir” dedi.

 

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’SİNE DE BÜYÜK KATKI SUNMAKTIR”

“Serhat illerinden ülkenin her kentine kadar uzanan bağımsızlık ve kadının milli mücadeledeki fedakârlıkları bugün Türkiye’nin istiklal ve istikbal davası için ilham kaynağıdır” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, konuklarıyla güncel konularla alakalı istişarelerde bulundu. Türkiye’nin güçlü yarınları için çalışan herkese, tüm STK’lara teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ekonomiden siyasete, gençlikten sağlığa, istihdam politikalarından üretim stratejilerine kadar her alanda yeni fikirlere açık ve uygulamaları destekleyici adımların STK’lar nezdinde de ele alınmasını çok önemli buluyorum. Bu pencereden sivil aklın işlemesine katkı sunmak aslında geleceğin güçlü Türkiye’sine de büyük katkı sunmaktır” ifadelerini sarf etti.

 

“KOCAELİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”

“Kadınların her alanda olduğu gibi eğitim, sağlık, sosyal, gençlik ve bunun yanında sürdürülebilir ekonominin yerelden genele yeni liderleri olacağına da yürekten inanıyorum” diyerek konuklarıyla istişare eden Başkan Büyükakın, İlim Yayma Cemiyeti Kadın Kolları yönetimine dönük olarak, “Kadın dayanışması başta olmak üzere toplum meselelerinin üzerlerine gidilmesi, gençlerin geleceğe hazırlanması gibi birçok önemli sosyal çalışmada kadınlarımızın bir mentör, bir rol model olmasının önemini ifade etmek isterim. Toplumun her kesimde birlikten kuvvet doğar ilkesiyle harekete geçmeliyiz. Bu ülke ve Kocaeli için hep birlikte çalışmalıyız. Hem de aralıksız ve hiç durmamacasına” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni