Başkan Arslan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

“Cumhuriyete sahip çıkmak, demokrasiye, özgürlüğe sahip çıkmaktır”

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı sebebiyle bir mesaj yayımlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

 

 

Edremit Belediye başkanı Selman Hasan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Büyük bir onur ve gururla Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutlamaya hazırlanıyoruz.

 

Tarih boyunca bağımsızlık anlayışını rehber edinen milletimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde birlik ve beraberlik içinde verdiği kurtuluş mücadelesini 99.yıl önce bugün millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

 

Cumhuriyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı en değerli emanet ve geleceğimizin en önemli teminatıdır. Bu anlayışla Milli mücadeledeki birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmeden cumhuriyetin yüce  değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.

 

Bir asra yaklaşan Cumhuriyetimize sahip çıkmak demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, kardeşliğe, akla, bilime sahip çıkmaktır.

 

Bu duygular içerisinde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; cumhuriyetin kuruluşuna giden süreçte seve seve canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni