Atatürk Gençlik Merkezi açıldı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın seçim projelerinden biri olan Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

1954 yılında yapılan ve uzun yıllar üst katı belediye hizmet binası alt katı ise taze meyve sebze hali olarak hizmet veren ve 10 yıldır  atıl durumda olan bina, Başkan Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra Edremitli gençlere kültür merkezi olarak hizmet vermek üzere yeniden düzenlendi. Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi adı verilen yapı ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Atatürk Gençlik Merkezi’mizin bulunduğu komplekse Edremitli şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın Kültür Kompleksi adını verdik. Edremitli gençlerin müzikten resme, spordan çeşitli kurs ve hobi alanlarına kadar birçok dalda kendilerini geliştirebilecekleri kurs ve atölyelerin yer aldığı bu merkezde kültür, sanat ve bilimin ışığında çalışarak yeni Aybüke’ler olarak ulusumuza yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük dileğimiz” dedi.

 

Emeği geçenlere teşekkür ederek Atatürk Kültür Merkezi’nin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş da Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi.

 

Şehir merkezinde yer alan Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nde müzik, resim, tiyatro, pilates, drama, halk oyunları, dans, el sanatları ve genel kültür alanında birçok farklı dalda kurslar hizmete açılacak. Öğrencilerin faydalanabileceği PDR (psikolojik danışmanlık) hizmetinin verildiği merkezde ayrıca mini konser, konferans, sergi ve etkinliklerin gerçekleştirileceği alanlar bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni