Arıza giderildi, hatta su verilmeye başlandı

Menemen’in Yahşelli Mahallesinde, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından içme suyu hattına zarar verilmesi nedeniyle oluşan arıza, ekiplerin 24 saatten fazla süren kesintisiz çalışmasıyla planlanan süreden önce giderildi. Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Bornova ve kısmen Konak ilçelerini besleyen hatta su verilmeye başlandı. Kesintiden etkilenen bölgelerin tamamına suyun ulaşmasının birkaç saat süreceği belirtildi. Yüksek kesimlerde ise bu sürecin biraz daha uzayabileceği vurgulandı.

Kuzey kaynaklarından İzmir’e su sağlayan, Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Bornova ve kısmen Konak ilçelerini besleyen 2200 mm çaplı hatta GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş’nin kablo döşemek için yatay delgi yaparken neden olduğu arıza giderildi. İZSU ekipleri 24 saati aşkın bir süre alanda ara vermeden çalışarak hasar gören boruyu tamir etti.  İçme suyu hattı planlanandan çok daha erken zamanda hizmete açıldı ve şebekeye su verilmeye başlandı.

İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri su kesintisinden etkilenen tüm bölgelere suyun ulaşmasının hattın tamamen dolmasından sonra mümkün olacağını belirterek, özellikle yüksek kesimlere ulaşmasının sabah saatlerini bulabileceğini vurguladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni