Yıldız Erkek Atletizm Takımımız Türkiye İkincisi Oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Atletizm Takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finallerinde Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finalleri Sakarya’da yapıldı. Daha önce Yozgat’ta yapılan çeyrek final müsabakalarında ve Kastamonu’da yapılan yarı final müsabakalarında birinci olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Atletizm Takımı, finallerde Nevşehir’i temsil etti.

Mert Hanifi Odaci, Batuhan Ergöz, İbrahim Gökgöz ve Ömer Efe Kantemiz’den oluşan takımımız finallerde Ağrı’nın ardından ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu derecesiyle 2022 sezonunu Türkiye ikincisi olarak kapatan takımımız, 24 Aralık 2022 tarihinde Bursa’da yapılacak olan Salon Şampiyonası’na katılacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı antrenörleri ve sporcularını elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni