U17 Elit A Ligi Final Karşılaşmasında Fenerbahçe – Sivasspor ile Karşı Karşıya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonunun büyük önem verdiği Gelişim Liglerinde U17 Elit A Ligi Final maçında, Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan U17 Elit A Ligi Final karşılaşmasında dakikalar henüz 5’i gösterirken Fenerbahçe takımı Çağrı Fedai’nin golüyle 1-0 öne geçti.

Maça daha baskın başlayan sarı-lacivertli ekip, 23.dakikada Samet Seymen Sargın’ın golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Sivasspor takımı oyuncularından Yunus Emre Konak, dakikalar 29’u gösterirken sahneye çıkan isim oldu ve skoru 2-1’e getirerek farkı 1’e indirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısına +4 dakika ilave edildi ve 45+1’inci dakikada Sivasspor’dan Emre Gökay, skora denge getiren golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarı Sarı-lacivertli ekibin ataklarıyla başladı. Dakikalar 47’yi gösterirken Fenerbahçe cephesinde bu kez Yasir Boz dengeyi bozan isim oldu ve takımını 3-2 öne geçirdi. Karşılıklı gol düellosuna sahne olan karşılaşmada, Sivasspor’dan Emre Gökay, Fenerbahçenin golünden 5 dakika sonra bir kez daha maça denge getiren golü kaydetti ve skor 3-3 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve 90 dakikanın sonunda seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında rakibini 10-11 mağlup eden Sivasspor, U17 Elit A Ligi’nin şampiyon olarak tamamladı.

U17 Elit A Ligi En İyi Teknik Direktör  – Turan Bora (Sivasspor)

U17 Elit A Ligi En İyi Kaleci – Serkan Kaan Sarman (Sivasspor)

U17 Elit A Ligi Gol Kralı – Recep Yalın Direk (Galatasaray)

U17 Elit A Ligi En İyi Oyuncu – Emre Gökay (Sivasspor)

U17 Elit A Ligi’ni 3’üncülük maçında saat 15:00’de Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmada, seri penaltı atışları sonucu Trabzonspor, Galatasaray’ı 8-6 mağlup ederek U17 Elit A Ligi’ni 3’üncü olarak tamamladı.

U17 Bölgesel Gelişim Ligi Yarı Final eşleşmeleri ise şu şekilde;

15:00 – Yomra Spor – Bursa Yıldırım Spor

18:00 – Kocaelispor – Nazilli Belediyespor

İki karşılaşma da yarın D-Smart’tan canlı yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı