Toncoin KuCoin’de Listeleniyor

Telegram tarafından kurulan ve 2018 yılında 1.8 milyar dolarlık yatırım turunu kapatarak tarihin en büyük ikinci ön satış ICO başarısına sahip olan Toncoin, KuCoin’de listeleniyor. KuCoin TON listelemesini 27.500 Toncoin ödüllü etkinliğiyle de kutluyor. 

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, kullanıcılarına sunduğu ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Son olarak Toncoin’i listelediğini duyuran borsa, bu listeleme haberini kutlamak için ödüllü bir yarışma başlattı. Yarışmaya katılan KuCoin kullanıcıları 3 aşamadan oluşan etkinlikte 27.500 Toncoin (TON) değerindeki ödül havuzundan faydalanacak. Etkinliğe katılanlar her aşamadan ayrı ayrı ödül kazanabilecek.

 

Desteklediği 1200’den fazla işlem çifti ve 700’den fazla projeyle birlikte dünyanın en büyük altcoin borsalarından biri olarak bilinen KuCoin, kullanıcıları için piyasadaki yeni projeleri listelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aptos Coin’i listeleyen borsa şimdi de Toncoin’i ürün portföyüne ekledi ve bu yeni gelişmeyi kutlamak için de özel bir etkinlik başlattı.

 

27 Ekim – 10 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik 3 aşamalı olup, ilk aşaması 27 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu tarihler arasında KuCoin'den en çok Toncoin alan kullanıcılar 20.000 Toncoin’lik ödül havuzundan faydalanacak. İkinci aşamada ise 3 – 10 Kasım tarihleri arasında KuCoin hesabında en çok Toncoin tutan kullanıcılar 7.000 Toncoin’lik ödül havuzundan faydalanacak. Üçüncü ve son aşama da Twitter Airdrop etkinliği olacak. Yapılacak çekilişin ardından 25 şanslı kişi 20 Toncoin’in sahibi olacak. 

 

KuCoin, yeni kaydolan ve web sitesinde işlem yapan kullanıcılara ek ödüller vermeye devam ediyor. İlk işlemini web sitesinden yapan ve görevleri tamamlayan kullanıcılar, 500 dolar değerinde USDT kazanma şansını yakalıyor. 

 

Ayrıca, KuCoin gem projeleri listeler ve onlara destek olur. Kripto sektörüne yeni giren projeleri takip etmek ve onlara yatırım yapmak isteyenler, yeni çıkacak coinler listesini takip edebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni