Sektöründe bir ilk: Passo artık Görme Engelsiz Marka

Bir Aktif Bank markası olan etkinlik biletleme platformu Passo sektöründe bir ilke imza atarak, markalar ve görme engelliler için özgürlük teknolojileri geliştiren BlindLook platformu ile iş birliği yaptı. Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü’nde “Eyebrand” sertifikası alan Passo, artık görme engelli kullanıcılara da pürüzsüz bir deneyimle hizmet verebilecek.

 

Aktif Bank ve iştiraki E-Kent’in ortak markası, etkinliklerin giriş anahtarı Passo; Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir iş birliğine imza attı. BlindLook platformu tarafından geliştirilen ve görme engelsiz markaların sunduğu kapsayıcı hizmeti belgeleyen global sertifika Eyebrand’e sahip olan Passo, artık engelsiz bir biletleme deneyimi sunuyor. Bu gelişmeyle, görme engellilerin sesli komut teknolojileriyle Passo platformunu özgürce kullanabilmesi sağlanıyor.

 

Spor ve eğlence platformu olarak görme engelsiz marka olmaktan mutluluk duyduklarını belirten E-Kent Genel Müdürü Atıl Aykar, “10 milyonu aşkın kullanıcısı olan Passo’nun görme engelli bireyler için de kolayca erişilebilir olması bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, eşit ve engelsiz bir dünya inşa etmek amacıyla çalışan BlindLook ile iş birliği yaptık ve ‘Eyebrand’ yani ‘Görme Engelsiz Marka’ olduk. Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü gibi anlamlı bir tarihte hayata geçirdiğimiz projemizle artık hem mobil uygulamamız hem de web sitemiz görme engelliler için hizmet verebilecek” dedi.

 

Passo markası ile kültürel, sosyal ve sportif etkinliklere erişim sağladıklarının altını çizen Aktif Bank Müşteri Deneyimi ve İletişim Grup Başkanı Gamze Numanoğlu ise “Lider biletleme markası Passo ile ulaştığımız milyonlarca müşterimizi hayata katmak, sosyal ve kültürel yaşamlarına anahtar olmak en temel hedeflerimizden. Görme Engelsiz Marka olarak, Blindlook ile yaptığımız iş birliği ile görme engelli bireyler için de markamızı engelsiz kıldık ve etkinliklere erişimlerini pürüzsüz bir deneyime dönüştürdük. Engelsiz markaların her geçen gün artmasını ve mükemmel müşteri deneyiminin engel tanımaksızın tüm bireyler için yayılmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni