SB Turkey’22 Konferansı için geri sayım başladı: Dönüşüm için hızlanma vakti!

Dünyanın en hızlı büyüyen global topluluklarından Sustainable Brands®’in (SB) her yıl merakla beklenen Sustainable Brands Turkey Konferansı, bu yıl 13-16 Eylül tarihlerinde Recenter & Accelerate (Merkezine Dön, Geçmişini Hatırla ve Hızlan) temasıyla online olarak gerçekleşecek. Geçmişe yeniden odaklanıp geleceği planlamayı ve dönüşümü hızlandırmayı teşvik eden programıyla öne çıkan konferans, 120 yi aşan konuşmacı,70 i aşan oturum ve 40'ı aşan global konuşmacının yer aldığı paneller ve oturumlar ile katılımcılara fikir ve ilham vermeye devam edecek.

 

Sürdürülebilir ve rejeneratif gelecek için odaklanmak ve geçmişte öğrendiklerimizi bir kez daha ele alarak öncü adımlar atmak gerekiyor. Sustainable Brands® Global Platformu’nun Türkiye buluşması olan SB Turkey 2022, ‘’Recenter & Accelerate ‘’(Merkezine Dön, Geçmişini Hatırla ve Hızlan) teması ile alanının en iyi örneklerinin mevcut durumunu masaya yatırarak bu çalkantılı zamanlarda başarıyı hızlandırmaya yardımcı olabilecek noktalara odaklanıyor. Bu yıl 13 Eylül’de Fairmont Quasar Istanbul otelde fiziki olarak  başlayacak konferans 14-15-16 Eylül tarihleri arasında online  düzenlenecek, dünyadaki en iyi yenileyici ve sürdürülebilir marka hikâyelerini alanında uzman isimlerden dinleme fırsatı sunacak.

 

Sustainable Brands Turkey Konferansı 10 yaşında!

Konferansın açılışı 13 Eylül’de fiziki olarak Fairmonth Quasar İstanbul Otel’de gerçekleşecek. Açılış gününe özel paneller, work shoplar lansmanlar ve ilham verici oturumların yanı sıra Sustainable Brands Turkey Konferansı’nın 10. yıldönümü de bir kokteyl etkinliği ile kutlanacak.  Konferans 10 yıldır inovatif fikirler üretmek ve heyecan verici iş birlikleri gerçekleştirmek isteyen yenilikçi markaları, iş dünyasını, marka ve iletişim liderlerini, profesyonelleri ve kanaat önderlerini bir araya getirerek daha iyi bir gelecek için yol haritası sunuyor.

 

Konferansta alanında dünyanın en iyilerini dinleyin

Dünyanın önde gelen markalarının; şirketlere, tüketicilere, gezegene ve topluma olumlu sonuçlar getirmeyi hedefleyen deneyimlerini paylaşacağı konferansta; We First’ün kurucusu ve CEO’su, TOP 50 global konuşmacısı arasında yer alan Simon Mainwaring, son kitabı “Greener Marketing” kitabıyla kısa sürede çok okunanlar listesine giren yazar, stratejist John Grant, sürdürülebilirlik ve sorumluluk yoluyla değer yaratma konusunda uzmanlaşmış Valutus'un kurucusu Daniel Aronson, ödüllü The Humblebrag'ın ve 2000'den fazla yaratıcı, aktivist, politika yapıcı ve “tutkulu insan”dan oluşan küresel bir ağ olan Creatives for Climate'ın kurucusu Lucy von Sturmer,Jenny Anderson,John Izzo,Sille Kurukow,Ed Gillespie,Victoria Chapman, Sustainable Brands Turkey Ülke Direktörü Semra Sevinç,Moda Tasarımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Özlem Süer,Havas İstanbul CEO su Cüneyt Devrim,Oyuncu Ceyda Düvenci gibi 40'ı aşkın global konuşmacı, birbirinden ilgi çekici oturum ve panellerde katılımcılarla buluşacak.

 

SB® Brands For Good Türkiye Konferansı 16 Eylül’de!

Konferansın 4. günü olan 16 Eylül'de ise ‘Marka Liderliğinde Kültürel Dönüşüm’ temasıyla SB® Brands For Good Türkiye Konferansı’nın da ikincisi gerçekleşecek. Konferansta sorumlu tüketim kültürünü ulaşılabilir kılarak ve yerleşmiş yaşam tarzı olarak benimseterek kültürel bir dönüşüm başlatmak için markaların güçlerini nasıl birleştirecekleri, iletişimin gücünü iyi bir gelecek için nasıl dönüştürülebileceği konuları, ilham veren ama bir o kadar da sorgulayan oturumlarla ele alınacak. Konferansta dünyanın önde gelen markaları “Marka Amacı”, “Davranış Değişikliği”, “Dönüştürücü Yönetişim ve Metrik”, “Rejeneratif Operasyonlar ve Tedarik Zinciri” ve “Tasarım ve İş Modeli İnovasyonu” başlıklarında ilham verici hikâyelerini paylaşacak.

 

SB Turkey 2022 konferansı; Fairy, Unilever, Trendyol, L’Oreal, EnerjiSA , Yıldız Holding, Kofana/Sales Force, Wiser Globe, Nestle ,Boyner, PepsiCo, Betek, Agesa, Signify, Akkomarka, Banvit, Cargill, Philips markalarının sponsorluğunda gerçekleşecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni