Paribu Hub MardinUP destekçileri arasında yer aldı

Paribu tarafından blokzincir bilinirliğini artırmak ve ekosisteminin sürdürülebilir şekilde büyümesini sağlamak hedefiyle kurulan Paribu Hub’un destekçileri arasında yer aldığı MardinUP Girişimcilik Konferansı 22 Ekim’de gerçekleşti. 

 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu tarafından kurulan Paribu Hub; eğitim, içerik, etkinlik sponsorluğu ve mentörlük desteği vererek blokzincir ekosistemi için değer yaratan çalışmalar yürütüyor.  Türkiye’deki blokzincir bilinirliğini artırmayı ve ekosistemin sürdürülebilir şekilde büyümesi için servisler sunmayı amaçlayan platform, girişimcilik alanına katkı sağlama misyonu doğrultusunda MardinUP Girişimcilik Konferansı’na destek verdi. 

 

Genç girişimci adaylarının ve yerel iş insanlarının ulusal ve uluslararası girişimcilerle bir araya getirilmesini hedefleyen MardinUP Girişimcilik Konferansı 22 Ekim’de Mardin Artuklu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üniversiteler, akademisyenler ve öğrencilerle bağ kurma hedefi olan Paribu Hub’un sponsorları arasında yer aldığı, 400 kişinin katıldığı konferansta, “Yerel Kalkınmada Girişimciliğin Rolü odağıyla başarılı iş insanlarının perspektif ve hikâyelerine kulak verildi.

 

Konuşmacılar arasında başarılı girişimciler de yer aldı

Konuşmacıları arasında Faruk Eczacıbaşı, Sina Afra, Ebru Baybara Demir, Mehru Aygül, Koray Bahar, Kemal Tamer, Barbaros Özbuğutu, Sinan Güler ve Umutcan Savcı gibi başarılı girişimci ve yatırımcılar konferans kapsamında genç girişimci adaylarının sorularını yanıtlayarak olası istihdam alanları ve girişimcilik olanaklarına dair bilgilendirmelerde bulundular.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni