Makine sektörünü CNC (D)evrimine katılmaya davet ediyor

MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda yer almaya hazırlanan Mitsubishi Electric, makine sektörünün geleceğine yön veren teknolojilerini tanıtacak 

 

Geleceği referans alan teknolojilerin mimarı Mitsubishi Electric, makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan MAKTEK AVRASYA Fuarı’na katılıyor. 26 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda şirket, en yeni CNC teknolojileri M80V ve M800V serisini Türkiye’de ilk kez sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Endüstriyel otomasyon ürünlerini de bu fuarda sergilemeye hazırlanan Mitsubishi Electric, katılımcıları ve üreticileri “CNC (D)evrimine Katılın” mottosuyla 14. salonda yer alan 1410 numaralı standında ağırlayacak. 

 

Teknoloji devi Mitsubishi Electric, makine sektörünün merakla beklediği MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda yer almaya hazırlanıyor. Sanayinin kalbinin atacağı fuarda altı gün boyunca ziyaretçilerini 14. salonda yer alacak 1410 numaralı standında ağırlamaya hazırlanan şirket, hem yeni M80V ve M800V serisini hem de endüstriyel otomasyon ürünlerini sergileyecek. 26 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda inovasyonun merkezi olmayı amaçlayan Mitsubishi Electric, “CNC (D)evrimine Katılın” mottosuyla üreticiler ve katılımcılarla bir araya gelecek. 

 

Yeni M8V serisi CNC kontrol ünitelerini Türkiye’de ilk kez bu fuarda tanıtacak

Ürünleriyle özellikle metal işleme sektörü başta olmak üzere dünya genelinde birçok alanda müşterilerine ve sektöre değer katacak çözümler sunan Mitsubishi Electric, en yeni CNC teknolojilerini bu fuarda katılımcılarla buluşturacak. Şirket; aynı zamanda bir önceki seriye göre çok daha pratik, hızlı ve esnek bir çözüm paketi sunan M80V ve M800V serisini de Türkiye’de ilk kez bu fuarda sergileyecek. WLAN ağlarına doğrudan bağlanabilme özelliğiyle M8V serisi CNC kontrol üniteleri, akıllı ve veriye dayalı üretim için olanak sağlayan endüstriyel nesnelerin interneti (IIoT) ortamları için kilit etkinleştirme teknolojisine sahip. Kullanım kolaylığı da bu yeni CNC serisinin göze çarpan özelliklerinin başında geliyor. Etkileşimli panel ara yüzü, akıllı telefon kullanmaya benzer bir kullanıcı deneyimi sunarak dört noktalı çoklu dokunma hareketlerini destekliyor. Sezgisel tasarımı, kullanıcıların temel işleme parametrelerini kolayca kontrol etmelerini ve izlemelerini sağlıyor. Kurulum boyunca kullanıcılara rehberlik eden kurulum sihirbazı sayesinde programlaması da oldukça kolaylaştırılan bu teknoloji ile G kodunda uzmanlığı olmayanlar için bile kullanım kolaylığı sunuluyor. 

 

MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda sergileyeceği modern gereksinimleri karşılayan yüksek kalite PLC, Servo, Inverter, HMI ve robot gibi endüstriyel otomasyon ürünleriyle de tüm dünyadaki müşterilerine daha verimli, daha hızlı, daha hassas ve daha esnek üretim yapma fırsatı sunan Mitsubishi Electric, Sanayi 4.0’a yanıt arayan şirketleri geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni