İtalya’nın Dünya Çapında Büyük Oyuncusu Olan Fratelli Cosulich Group İle Türkiye’nin Başarılı Lojistik Şirketi Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş’den Stratejik Ortaklık Adımı

Türkiye’nin özellikle maden taşımacılığında uzmanlaşmış, yenilikçi bakış açısıyla 15 yıldır lojistik sektöründe hizmet veren şirketi Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş, 14 farklı sektörde faaliyet gösteren, dünya çapında tanınmış lojistik sektörünün dünya çapında bilinen İtalyan oyuncusu Fratelli Cosulich Group ile şirket ortaklığı yaptı.

 

Mesco, uluslararası taşımacılık sektöründe tüm taşıma modları ile hizmet verebilen, operasyonel konularda tecrübeli, müşteri ve tedarikçi memnuniyetini cok dengeli sürdürebilen, güçlü acente ağı ve farklı ülkelerin prosedürlerine hakimiyeti ile 2008 yılından beri sektörde hizmet veriyor. İzmir merkezli, İstanbul ve Mersin’de şubeleri bulunan firma, kurulduğu günden bu yana; kurumsal, teknolojik, çağı yakalayan, trendleri takip eden, enerjik ve genç bir kurum kültürü ile hızla büyümeye devam ediyor. 

 

Fratelli Cosulich Grubu'nun kurum mottosu olan “Denizde, karada veya havada, hepsini bilen birine güvenin” iddiası bağlı kuruluşu Fratelli Cosulich Türkiye aracılığıyla, Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş ile yaptığı stratejik ortaklık bile perçinleniyor.

 

Mesco ve Fratelli Cosulich Group ortaklıklarını İzmir’de gerçekleştirilen Logistech Fuarı’nda duyurdu. Yapılan ortaklık, Mesco’nun yenilikçi, enerjik ve teknolojik gücünü Fratelli Cosulich Group’un sektördeki köklü geçmişi ve deneyimiyle birleştirecek.

 

Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş Direktörü Müge Tekin Doğan “Fratelli Cosulich Group ile yapılan bu ortaklıkla birlikte Mesco’nun hem Türkiye’de hem de dünya çapında gücüne güç katacağına inanıyoruz. Şirketimizin kuruluşundan bu yana farklı alanlarda büyümek için adımlar atıyoruz ve yaptığımız bu ortaklık ile de lojistik sektöründe başarılarımızla ses getirmeye devam edeceğimizden eminiz.” diye belirtti.

 

Fratelli Cosulich Group CEO'su ve Başkanı Augusto Cosulich'e göre, "Mesco ile yapılan stratejik ortaklık, ek sinerjiler, iş ve istihdam fırsatları yaratmaya yönelik uzun vadeli bir perspektifle yatırım yapma taahhüdümüze bağlı kaldığımızın bir teyididir. MESCO ve çalışanlarının artık ekibimizin üyeleri olmasından memnunuz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni