İş Dünyası Bodrum’da 9’uncu Kez Buluşuyor

Bodrum iş dünyasını aynı çatı altında buluşturan BESİAD, her yıl gerçekleştirdiği İş Zirvesi etkinliklerinin 9’uncusunu 27-29 Ekim tarihleri arasında yapmaya hazırlanıyor. Bağlı olduğu federasyon GESİFED ile birlikte Bodrum’da düzenlenecek 9’uncu GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi’ne ulusal ve uluslararası alandan birçok firma katılım sağlayacak. 3 gün sürecek zirvede paneller, bire bir görüşmeler ve mavi turun tanıtımı gibi birçok etkinliğe imza atacaklarını söyleyen BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, “Hedefimiz Bodrum iş dünyasını hem ulusal hem de uluslararası yatırımcılarla buluşturarak iş ağlarını geliştirmek ve farklı iş imkânları sağlamak” dedi.

 

Bodrum iş dünyasının önde gelen sivil toplum örgütlerinden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), pandemiden önce her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği iş zirvesi etkinliklerinin 9’uncusuna hazırlanıyor. Güney Ege Sanayi ve İş İnsanları Federasyonu (GESİFED) ile birlikte 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi’nde önemli firmalar hem birbirleriyle hem de Bodrum iş dünyası ile bir araya gelecek.

 

Ulusal ve uluslararası alandan birçok firmanın yer alacağı zirvede, katılımcıların networkünü geliştirmeye yönelik yüz yüze görüşmelerin yanı sıra,  paneller ve gala gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek 9’uncu İş Zirvesi etkinliğinde ana temalarının ‘dijital markalaşma ve küresel iklim krizi’ olacağını söyleyen BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, “Dijital markalaşma ve küresel iklim krizi amacıyla neler yapmamız gerektiği konusu üzerinde yoğunlaşacağız. İklim krizine karşı almamız gereken önlemler ve yaşam şekillerinin değişmesiyle ilgili konularda farkındalık yaratmak amacındayız” dedi.

 

Zirvenin önemli ticari işbirliklerine imkân sağlayacağına vurgu yapan BESİAD Başkanı Nazlıoğlu, “Buradaki hedefimiz, Bodrum iş dünyasını Türkiye’nin her yerinden yeni firma ve yatırımcılar ile buluşturarak farklı iş imkânları ve iş ağlarının gelişmesini sağlamak. Daha önce gerçekleştirdiğimiz 8 zirvede amacımıza ulaştık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hem yerel ekonomimizi kalkındırmak hem de yeni fırsatlar yaratmak adına çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Zirvede bu yıl uluslararası katılımcıları da ağırlayacaklarını kaydeden Nazlıoğlu, Romanya, Kosova, Azerbaycan, Moldova gibi ülkelerden gelecek iş insanlarının yeni ticaret ağlarının oluşturulmasına büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni