İNSAN’a hizmetle fark yaratan organizasyonların en iyileri belirlendi

Pandemide dahi insan odaklı anlayışlarıyla fark yaratan organizasyonları kapsayan Great Place to Work® Türkiye En İyi İşverenler Profesyonel Hizmetler™ 2022 Listesi açıklandı.

 

Hepimizin bir şekilde temas ettiği sektörleri kapsayan En İyi İşverenler Profesyonel Hizmetler™ 2022 Listesi açıklandı. Tasarım, araştırma, tanıtım, danışmanlık, hukuk ve muhasebe hizmetleri, eğitim, lojistik, turizm, halkla ilişkiler ve daha pek çok sektörü barındıran listede 11 organizasyon, Türkiye’nin En İyi İşvereni seçildi.

 

Hazırlık sürecinde 125 binin üzerinde çalışan geri bildiriminin analiz edildiği ve Trust Index™ çalışan deneyimi anketi sonuçlarında skoru yüzde 95’in üzerinde olan 50’nin üzerinde aday organizasyondan 11’i, 3 farklı kategoriden oluşan listede yer aldı. 10-99 Çalışan Sayısı Kategorisi’nin birincisi ABGG Global Grubu olurken 100-499 Çalışan Sayısı Kategori birincisi TRENKWALDER ve 500+ Çalışan Sayısı Kategorisi birincisi de Pronet Güvenlik Hizmetleri oldu.

 

Eyüp Toprak: “Topluma faydaları ile mutlu olmayı başarmış çalışanlar”

Great Place to Work® Türkiye En İyi İşverenler Profesyonel Hizmetler™ 2022 Listesi’nin bir anlamda hayatımızın her alanında bizlere hizmet veren ve yaşamımıza destek olan çalışanlara teşekkür anlamı taşıdığını belirten Great Place to Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak şunları söyledi: “Oldukça geniş kapsamda sektörü barındıran bu liste, özellikle pandemi döneminde yeri geldiğinde hayatlarını tehlikeye atan, yeri geldiğindeyse hayatımızın olağan şekilde devam etmesini sağlayan insanların özveri ve adanmışlıklarını temsil ediyor. Sonuçları incelediğimizde, profesyonel hizmetler çalışanlarının topluma sağladıkları faydadan ve haliyle hem işleri hem de mutlu insanların hikayeleri ile şekilleniyor. Özellikle ‘Gurur’ başlığı altında yer alan ‘Aileme ve arkadaşlarıma şirketimi harika bir iş yeri olarak kesinlikle tavsiye ederim’ ve ‘Müşterilerimiz, sunduğumuz hizmetleri <Mükemmel> seviyesinde değerlendirmektedir’ sorularında liste dışı organizasyonlarla olan yüzde 21’e varan farklar bunu açıkça gösteriyor. Aynı şekilde ‘Hakkaniyet’ başlığı altındaki ‘Burada herkesin fark edilme ve takdir edilme imkanı bulunmaktadır’ ve ‘Yöneticiler hiç kimseyi kayırmaz’ sorularına verilen cevaplarda da, liste dışı organizasyonlarla yüzde 23 gibi önemli bir puan farkı var. Bu da liste şirketlerinde, çalışanlarla yöneticiler arasında güçlü bir güven bağı olduğunu gösteriyor. Odağında ‘insan’a hizmet vermek olan Great Place to Work® Türkiye En İyi İşverenler Profesyonel Hizmetler™ 2022 Listesi’ndeki organizasyonlar, çalışanları için İNSAN ve GÜVEN temelli kurum kültürü oluşturarak yüksek seviyede çalışan bağlılığı, gurur ve hakkaniyet ortamı oluşturmaktalar. Diğer şirketlere ilham veren bu organizasyonlarımızı tebrik eder, herkes için harika iş yerleri inşa ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

 

En İyi İşverenler Profesyonel Hizmetler™ 2022 Liste Şirketleri

10-99 Çalışan Sayısı Kategorisi

  1. ABGG Global Grubu
  2. Boosmart
  3. NEWHEALTH MEDIA
  4. Perfection İstanbul
  5. TRPARTS
  6. DERİŞ

 

100-499 Çalışan Sayısı Kategorisi

  1. TRENKWALDER
  2. Koç – Zer
  3. ESBAŞ
  4. DATASSİST

 

500+ Çalışan Sayısı Kategorisi

  1. Pronet Güvenlik Hizmetleri

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni