Fuzul’den iki yeni ürün birden: Motosiklet ve Karavan Paketi

Sektördeki 30 yıllık deneyimi ve güçlü finansal yapısı ile ev, otomobil ve iş yeri sahibi olmak isteyenlere çözüm sunan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ, hazırladığı Motosiklet Paketi ve Karavan Paketi ile isteyen herkesi motosiklet ve karavan sahibi yapacak. Fuzul’ün iki yeni ürünüyle katılımcılar, bütçelerine uygun taksitlerle motosiklet ve karavan sahibi olabilecek. Sektörde ilk ve tek olan iki yeni ürünle birlikte katılımcılar; bin 612 TL’den başlayan taksitlerle motosiklet, 3 bin 225 TL’den başlayan taksitlerle karavan sahibi olacak.        

 

Farklı kampanya ve ürünleriyle sektörün dinamiklerini belirleyen Fuzul, motosiklet ve karavan paketleri ile farklı ihtiyaçlara çözüm sunmaya devam ediyor. Günün ihtiyaçları ve değişen yaşam tarzına göre hazırlanan iki yeni paketle katılımcılar faizsiz, peşinatsız ve kredisiz olarak motosiklet ve karavan ihtiyaçları için gereken finansal kaynağa ulaşabilecek. Katılımcılar hem Motosiklet Paketi hem de Karavan Paketi ile bütçelerine uygun ödeme planıyla hayallerini kurdukları araçlara rahatlıkla kavuşabilecek. 

 

Değişen ihtiyaçlara çözüm olacak paket ve kampanyalar devam edecek

Hazırlanan iki yeni ürün sektörde bir ilk olurken Fuzul, değişen ihtiyaçlara çözüm sunan bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hazırlanan paketler ile motosiklet ve karavan sahibi olmak isteyen herkes bütçelerini zorlamayacak taksit ve uygun ödeme koşullarıyla istedikleri motosiklete ve motokaravana kavuşacak. Fuzul, değişen taleplere çözüm olacak paket ve kampanyalarına gelecekte de devam ederek, insanların ihtiyaçlarına ekonomik anlamda derman olacak.         

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni