Emirates ve teknoloji devi Huawei yolcu deneyimi odaklı çalışmaları inceledi

Emirates genel merkezinde Emirates Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros ve Uzak Doğu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas ev sahipliğinde Huawei Tüketici İş Grubu Global Ekosistem Geliştirme ve Operasyon Departmanı Başkan Yardımcısı Eric Tan’ı ağırladı.

 

Toplantıda bir araya gelen iki global marka, sürekli gelişen teknoloji sektöründe yolcu deneyimlerini iyileştirmek için ortaklıklarını ve çalışmalarını daha da geliştirmenin yollarını konuştu. Emirates ve Huawei ayrıca seyahat ve teknoloji sektöründeki en yeni yenilikleri ve gelecek trendleri de masaya yatırarak MENA bölgesi ve Çin anakarasında karşılıklı fayda sağlayan projeler konusundaki kararlılıklarını yeniden gösterdiler.

 

Emirates Uygulamasına hâlihazırda Huawei akıllı saatler dâhil Huawei markalı tüm akıllı cihazlar da Appgallery üzerinden ulaşılabilir. Emirates ve Huawei, kullanıcı erişimlerini ve marka farkındalıklarını artırmak için bu yılın başlarında Dubai’deki Arabian Travel Market fuarında bir Mutabakat Anlaşması daha imzalayarak ortaklıklarını pekiştirdiler. Havayolu bu ortaklık kapsamında Huawei markalı akıllı cihaz kullanıcıları için Emirates uygulamasının kullanıcı deneyimini iyileştiren çalışmalar da gerçekleştiriyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni