Emirates, Mauritius ile 20 yıldır süren başarılı ortaklığını kutluyor

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, havayolunun Mauritius ile olan kararlı iş birliğini ülkedeki operasyonların 20. yıl dönümü şerefine verilen akşam yemeği resepsiyonunda yeniden teyit etti. Etkinlik, Labourdonnais Waterfront Hotel’de Mauritius Başbakanı Pravind Kumar Jugnauth ve hükümetin diğer ileri gelen mensuplarının yanı sıra özel sektörden seçkin iş liderleri ve konukların katılımıyla gerçekleşti.

 

Sir Tim Clark, Emirates’in tüm kıtalardan yolcuların Mauritius’a gelmesini sağlayarak ada ülkesinin ekonomi ve turizm gündemine destek olmaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Pandemi krizini geride bıraktığımız bu süreçte, Mauritius ve Emirates’i parlak bir geleceğin beklediğine inanıyorum.”

 

Emirates bu yıl 2002’den beri 6,5 milyondan fazla yolcuyu taşıdığı Dubai-Mauritius güzergâhındaki başarılı ortaklık kapsamında Mauritius’a gerçekleştirdiği seferlerin 20. yılını kutluyor. 

 

Sir Tim Clark, Mauritius Cumhuriyeti Başbakanı Pravind Kumar Jugnauth ve bölgedeki diğer önde gelen simaların katılımıyla Phoenix’teki Emirates Havayolu Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Emirates, yerel toplumun faydalanacağı yüzme havuzu ve spor tesisinin inşaatına 6 milyon dolarlık finansman desteği sağladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni