Dağ Holding’in 2022 Yılı Yatırımları 15 Milyarı Aştı

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding, sektördeki 30. yılında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Grubun inşaat şirketinin, başta İstanbul ve Konya olmak üzere ülkenin çeşitli lokasyonlarındaki yatırımları devam ediyor. Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı Emlak Konut GYO’nun Küçükçekmece Gölü kıyısına inşa edeceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesiyle birlikte tüm yatırımları 15 milyar lirayı aştı.

 

Kurulduğu 1992 yılından günümüze otuz binin üzerinde konutun üretimine imza atan Dağ Holding; ülkemiz sınırları içerisinde en fazla konut üreten şirketlerden olma unvanını devam ettiriyor. Başta İstanbul ve Konya olmak üzere TUAL markasıyla nitelikli ve yüksek donanımlı projeler üreten Dağ Holding, bunun yanı sıra yurt sathına yayılmış şantiyelerinde, yüklenicisi olduğu binlerce konutun üretimine eş zamanlı olarak devam ediyor. 2022 yılı itibariyle 10 Milyar liralık rekor bir hacme ulaşan grubun, Mayıs ayında, Emlak Konut’un Firuzköy 1.Etap, 1. Kısım ihalesini kazanmasıyla birlikte, yatırımlarının büyüklüğü 15 milyar lirayı aştı. 

 

Dağ Holding, inşaat sektöründeki lider konumunu pekiştirmenin yanı sıra, grup şirketleri arasında yer alan EQ Lift Asansör, MODOF Mutfak Mobilya ve MEKEL Mühendislik gibi markalarıylada yılda ortalama 50 Milyon dolarlık ihracat yapıyor. Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “1992 yılından günümüze 3 milyon metrekareden fazla inşaat ve 30 binin üzerinde konutu yatırımcılarla buluşturduk. Bunun dışında ticari ve AVM projelerini hayata geçirdik. Teknolojiyi ve tasarımı merkezde tuttuğumuz projelerimizin başarısı en büyük gururumuz. Geçmişten gelen tecrübemizi sanayi yatırımlarımızla buluşturarak hayata geçirdiğimiz EQ Lift Asansör, MODOF Mutfak Mobilya ve MEKEL Mühendislik gibi markalarımızla yılda ortalama 50 Milyon dolarlık ihracat hacmine eriştik. Dağ Holding olarak güvenle büyüttüğümüz markalarımızla ülkemiz için başta enerji sektörü olmak üzere katma değer katacak yeni yatırım ve işbirlikleri içerisinde yer almaya devam edeceğiz.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni