Cigna Türkiye’ye İki Üst Düzey Atama

Cigna Global ile QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Çözüm Merkezinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Hülya Ervansel’i; İnsan ve Kültür’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Nadire Yücetürk’ü getirdi.

 

Cigna Global’in 200 yılı aşkın tecrübesi ve Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik’te iki üst düzey atama gerçekleşti. Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Çözüm Merkezinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda Hülya Ervansel; İnsan ve Kültür’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda ise Nadire Yücetürk Ekim 2022 itibarı ile çalışmalarını Cigna çatısı sürdürecek.

 

1996 yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan ve 2007 yılında Profesyonel Proje Yönetimi sertifikasını alan Hülya Ervansel, kariyerine 1996 yılında Tarişbank’ta Bilgi Teknolojileri Sistem Yöneticisi olarak başladı. 1999 yılında Finansbank bünyesinde Bilgi Teknolojileri’nde Yazılım Mühendisliği Kaynak Yöneticisi olarak görev yapan Hülya Ervansel, ardından 2006 – 2011 yılları arasında Proje Yönetimi Ofisinde Proje Yönetimi Danışmanlığı, 2011-2014 yılları arasında İş Geliştirme ve Strateji Ofisinde Bölüm Müdürlüğü ve 2014-2018 yılları arasında Müşteri Çözüm Merkezi Bölüm Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Hülya Ervansel, Cigna’dan önce son olarak QNB Finansbank’ta Dış Ticaret, Hazine ve Kredi Operasyonları Direktörü olarak görev yaptı. Cigna çatısı altında, 2019 yılından bu yana Nuri Özyer’in yürüttüğü Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Çözüm Merkezinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini devralan Hülya Ervansel, aynı zamanda Cigna İcra Kurulu’nda yer alacak.

 

Cigna’da İnsan ve Kültür’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Nadire Yücetürk, 1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2000 yılında University of Birmingham’da International Banking and Finance MBA derecesini aldı. Kariyerine 1996 yılında Demirbank’ta başlayan Nadire Yücetürk, 2001 yılına kadar Kurumsal Bankacılık bünyesinde görev yaptı. Ardından HSBC bünyesine geçerek 2006 yılına kadar aynı alanda çalışmalarına devam eden Nadire Yücetürk, 2022 yılına kadar sırasıyla İnsan Kaynakları İş Ortaklığı, Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim, Performans Yönetimi, Öğrenme ve Gelişim alanlarında farklı yöneticilik rollerinde görev aldı. Kurum içindeki görevlerinin yanı sıra kişisel gelişim alanında yaptığı çalışmalar kapsamında 2015 yılında CTI koçluk okulundan CPCC unvanı ve 2016 yılında Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) ACC unvanı alan Nadire Yücetürk, Cigna bünyesine katılmadan önce HSBC’de İnsan Kaynakları Öğrenme ve Yetenek Gelişimi ekiplerinden sorumlu Ülke Kıdemli Yöneticisi olarak görev yaptı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni