Çiftçiyle el ele çörek otuna sağlık alanında katma değer katan Zade Vital, çörek otu yağı ile dünyaya sağlık dağıtıyor

ZADE VİTAL ÇİFTÇİYLE EL ELE VERİYOR ÇÖREK OTUNU DÜNYAYA DAĞITIYOR

 

ZADE VİTAL’İN HEDEFİ ÇÖREK OTU YAĞINI DÜNYA BAĞIŞIKLIK ÜRÜNLERİ LİGİNE TAŞIMAK 

 

Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, çörek otunu sağlık alanında globalleştirmek üzere emin adımlarla ilerliyor. Anadolu’nun bereketli topraklarından yetişen nadide bitki çörek otundan, GMP standartlarında takviye edici gıda elde eden Zade Vital, çörek otu yetiştiren çiftçilere umut oluyor. Bu yıl ikinci kez “Çörek Otu Günü”nü kutlayan Zade Vital, çörek otu yağının bağışıklık pazarında varlık göstermesi ve uygun çörek otu yağı konusunda farkındalığın artırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Sağlıklı yaşam markası Zade Vital, çiftçilerle el ele vererek Anadolu’nun bu kutsal tohumunu dünyaya ulaştırıyor. Çörek otunun gelecek kuşaklara aktarılarak sürdürülebilir olmasını ve çörek otu yağını dünyanın önde gelen bağışıklık ürünü sıralamasına sokmayı hedefliyor.

 

Geleneksel bitkisel yaklaşım modelini modernize ederek sağlıklı yaşama değer katmaya odaklanan Zade Vital, bilimin ışığında Ar-Ge’deki gücüyle Türk tohumlarını katma değerli ürünlere dönüştürmeye ve 20’den fazla ülkeye ihraç etmeye devam ediyor. Zade Vital, bağışıklığı dengeleyici etkisi ve yüksek Timokinon oranı ile pandemi döneminin yükselen yıldızı Zade Vital Çörek otu yağı ile ülke olarak geleceğimiz için fark yaratıyor. Kadim bitki çörek otunun bilinirliğinin artırılması, doğru ve kaliteli çörek otu yağı bilincinin oluşturulması için çalışan, ABD Şikago merkezli Zade Global Inc şirketi ile global çapta bir yatırım yapan Zade Vital, ülkemizi ve dünyayı Ata tohumlarımızın şifasıyla buluşturmayı sürdürüyor.

 

Anadolu topraklarının sunduğu hazinemizi korumayı ve sürdürülebilir kılmayı hedefleyen Zade Vital, çiftçilerle güçlerini birleştirdi. Çiftçileri çörek otu yetiştiriciliğine daha fazla yönlendirmek için çalışmalarına hız veren 

 

 

 

 

Zade Vital, desteğini her geçen gün artırıyor. 2021 yılında Türkiye takviye edici gıda pazarında, Zade Vital Çörek Otu Yağı ile, kutu bazında 33,2 büyüme kaydeden Zade Vital, 2022 yılında ise 40  büyüme elde etmeyi hedefliyor. İhracat oranını 2022 yılında yedi kat artıran Zade Vital, Çörek otu yağını ABD, Hollanda, Almanya, Kosova, KKTC, Ukrayna, Kuveyt, Katar, Afganistan, Kırgızistan, Gana, Botsvana, Güney Kore, Hong Kong, Singapur, Ürdün, Libya gibi farklı kıtalardaki ülkelere ihraç ediyor. Zade Vital, 2022 yılında ürün ruhsat aşaması devam eden Umman, Katar, Yemen, Mauritius, Irak, Kenya ve Filistin pazarlarına da çörek otu yağını göndermeyi hedefliyor. 2030 yılı hedefi ise çörek otu yağını dünyanın önde gelen bağışıklık ürünü sıralamasına taşımak ve çörek otu yağı ile birlikte bugüne kadar ihraç edilmiş 45 farklı bitkiyi, 200’e çıkartarak tüm dünyaya göndermek.

 

“Türkiye çörek otunun merkezi”

“Kutsal tohum” olarak adlandırılan, insanlık tarihi boyunca geleneksel tıbbın en nadide bitkilerinden olan çörek otunun Anadolu topraklarının bizlere sunduğu bir armağan olduğunu belirten Zade Vital Genel Müdürü Dr. Çağlan Kuruner, binlerce yıldır şifa kaynağı olan bu mucize bitkiye, Zade Vital’in Ar-Ge ve GMP standartlarındaki üretim altyapısı ile sahip çıktığını belirtiyor:

 

“Bu yıl ikinci kez kutladığımız 8 Eylül Çörek Otu Günü’nde söylemimizi “yaşam ve denge çörek otunda” olarak belirledik. Zira yapılan farmakolojik araştırmalara göre; çörek otu, içerdiği bileşenlerden en önemlisi Timokinon sayesinde bağışıklık sistemini dengeliyor. Biz de Çörek Otu Günü’nde, bu muhteşem tohumun sağlıklı ve doğal bir yaşam isteyenlerin önemli bir yol dostu olduğunu hatırlatıyoruz. Yüksek Timokinon oranı ile geliştirdiğimiz kaliteli çörek otu yağı ile çörek otunu gelecek kuşaklara aktarmayı ve tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz. İnsanlarımıza doğru ürün sunarak kaliteli ürün bilincini oluşturmak istiyoruz. Çünkü ülkelerin bitki zenginliğini, geleceklerinin teminatı olarak görüyoruz. Yerli ve millî bir marka olarak, bilimin ışığında, çiftçilerle dirsek temasında yol alıyor ve Türk tohumlarına yönelik çalışmalarımıza emin adımlarla devam ediyoruz. Çörek otu yetiştiriciliği için oldukça elverişli olan topraklarımızda, ata tohumlarımızı koruyup geliştirerek Türkiye’yi çörek otunun merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Zade Vital olarak, ülkemizin sahip olduğu ekolojik zenginliği ekonomik zenginliğe dönüştürme hedefine katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyor; Çörek otu ile Türkiye’nin küresel pazarlarda söz sahibi olması için biz de çalışmaya devam ediyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni