Bosch Termoteknik, İzmir’de yetkili servis kadrosunu güçlendirecek yeni kadın teknisyenler arıyor

Bosch Termoteknik, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bünyesinde çıktığı ilanla İzmir’deki yetkili servislerinde görev yapacak yeni kadın teknisyenler arıyor.

 

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden Bosch Termoteknik, bir yandan sektöre yön veren yatırımlarını sürdürürken diğer yandan da kadın teknisyen sayısını artırmak için adımlarını hızlandırıyor. Bu çerçevede İzmir’de faaliyet gösteren yetkili servislerindeki kadın teknisyen sayısını artırmak isteyen şirket, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bünyesinde bir ilan yayınladı. 

 

‘Yeşil Yaşam Kahramanları’ sektöre güç ve kalite katacak

Kadınların eşit koşullarda üretim süreçlerine katılmalarının ekonomik ve sosyal yaşamın sürdürülebilirliği açısından bir gereklilik olduğunu belirten Bosch Termoteknik Türkiye Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlattıkları ‘Yeşil Yaşam Kahramanları’ projesiyle iklimlendirme sektöründe ‘erkek işi’ olarak bilinen servis teknisyenlik mesleğine, kendi eğitim süreçlerinden geçirecekleri kadın iş gücünü kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. 

 

Arman, “Kadın teknisyen sayımızı artırmanın, kadın bakış açısıyla servis hizmet kalitemizi daha da mükemmelleştireceğine inanıyoruz. Bu amaçla İzmir’deki yetkili servis kadrolarımızı yeni kadın teknisyenlerle güçlendirmek için, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bünyesinde bir başvuru ilanı oluşturduk. Bu ilana başvuru yapacak adaylara önce şirket olarak teknik ve kişisel gelişim eğitimleri vereceğiz, sonra da Bosch yetkili servislerinde istihdam amaçlı işbaşı eğitim programını tamamlamalarını sağlayacağız. Bu eğitimlerin ardından İzmir’deki yetkili servis kadrolarımızda göreve başlatacağız. Kadınlarımızı eşit koşullarda satış sonrası süreçlerine dahil ederek, eşit ve kapsayıcı bir toplum hedefine bir adım daha yaklaşacağımız için heyecanlıyız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni