Binance Türkiye’nin sponsor olduğu Sürdürebilir Web3 Zirvesi gerçekleşti

Binance Türkiye’nin ana sponsoru olduğu Sürdürebilir Web3 Zirvesi, 27 Ekim’de Ankara Bilgi Teknolojileri Kurumu’nda (BTK) gerçekleşti. Türkiye’de web3 alanında yapılan çalışmaların ele alındığı zirveye Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden 600 öğrenci katılım sağladı.

 

Dünyanın önde gelen blok zinciri ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance, blockchain teknoloji ve Web3’ün potansiyeli konusunda Türkiye’de çalışmalarını hızlandırdı. Ülke genelinde sık sık öğrencilerle bir araya gelen Binance Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği “Sürdürebilir Web3 Zirvesi” Ankara Bilgi Teknoloji Kurumu’nda (BTK) gerçekleşti. Zirveye Türkiye’nin birçok yerindeki üniversitelerden üniversiteden 600 öğrenci katıldı. Zirvede öğrenci toplulukları sürdürülebilir gelişme hedeflerinin web3 teknolojilerinde nasıl kullanılabileceğine dair sunumlar gerçekleştirdi.

 

Binance’ın motivasyonu öğrencilere anlatıldı

Türkiye’nin web3 alanında çalışmalarının ele alındığı Türkiye Sürdürebilir Web3 Zirvesi’nde Binance Türkiye Basın ve Medya Müdürü Gökhan Timurhan, konuşmacı olarak yer aldı. Timurhan zirvede, Binance'in ekosistemi hakkında bilgi verirken, insan kaynağına verdikleri değeri ve şirketin motivasyonunu öğrencilere aktararak Binance’ın 180 ülkede var olduğunu, her gün artan kullanıcıları sayılarının bugün itibariyle 120 milyon olduğunu aktardı. Timurhan, Binance’in web3 teknolojisinde dünyanın önde gelen ve akla ilk gelen şirketlerden biri olduğunu dile getirdi. 

 

Kripto para sektöründe en büyük motivasyonlarının dünyanın önde gelen blockchain ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı olmayı sürdürmek olduğunu söyleyen Timurhan, uluslararası alanda olduğu gibi Türkiye’de de mevcut liderliğini artırarak sürdüreceğini belirtti. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni