Beydağ Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

8-10 Aralık 2022 tarihleri arasında İzmir’de 16.sı düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine, Beydağ Belediyesi de katılıyor.

 

3 salon, 20.000 m² alan, 80 ülke, yüzlerce turizm merkezinden 2.000 katılımcı ve on binlerce ziyaretçinin katılacağı “16. Travel Turkey İzmir” 8 Aralık 2022 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan İzmir fuarında Beydağ “A“ Salonunda olacak.

 

Şehir şehir Türkiye’yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Beydağ Belediyesi de stant açarak ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Beydağ Belediyesi Beydağ’ı birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, fuara gelenlerin dikkatini Beydağ’a çekecek. Ayrıca, eşsiz lezzetteki kestane, kestane şekeri, kestane unu ve simit dürümü de stantta tanıtım için yer alacak.

 

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dünya turizminde öncelikli tercih edilen şehirlerden biri olan İzmir'de turizm fuarına tekrar katılmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydetti. Başkan Yılmazlar, "Doğası, tarihi dokusu, kültürel varlıkları yanı sıra ünlü zeytin ve zeytinyağı, kestanesi ve coğrafi işaret alma yolunda olan simit dürüm, keşkek ile Byedağ’a hak ettiği 'marka' değerine ulaştırmak için çalışıyoruz. 8-10 Aralık’ta tüm misafirlerimizi Beydağ standına bekliyoruz." dedi.

 

Fuarda, Beydağ'ı en iyi şekilde tanıtıp, kuracakları bağlantılarla ilçeye ekonomik canlılık ve kazançların getirilmesini hedeflediklerini ifade eden Başkan Yılmazlar, "Esas büyük amacımız Beydağ’ın turizm potansiyelini arttırarak yayabilmek. Özellikle kadim tarım ürünlerimizde algıda seçiciliği de ortaya çıkarmak en önemli gayelerimizden birisi olacaktır." diye konuştu. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni