Aroma Yerel Zincirlerle Buluştu

Türkiye’nin öncü meyve suyu markası Aroma 14-15 Eylül 2022 tarihleri arasında Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen geleneksel "Yerel Zincirler Buluşuyor" organizasyonunda yepyeni ürün çeşitleriyle ve sponsorluk desteğiyle yerini aldı.

 

Meyve suyu ve içecek sektörünün köklü ve öncü markalarından Aroma, perakende sektörüne ve yerel marketlere desteğini sürdürüyor. Yerel market ve perakende sektörünün bütün paydaşlarını bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2022’ye katılan Aroma, etkinliğe sponsorluk desteğinde bulundu.             

 

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketleri Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya getiren YZB 2022, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sektörünün en büyük konferans ve fuarı olan, üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden sektöre hizmet sunan firmalara kadar binlerce paydaşı bir araya getiren etkinlik, sektörden büyük ilgi gördü.

 

Spor Kulüplerine, spor organizasyonlarına resmi sponsorluk yapan ve birçok spor branşını da destekleyen Aroma organizasyon süresince katılımcılara vitaminli ve doğal meyve aromalı fonksiyonel doğal kaynak suyundan üretilmiş Aroma Sade içeceklerinin tanıtımını yaptı. Aynı zamanda yeni ev yapımı lezzetinde limonatasını da sunarak ilgi odağı oldu.

 

Aroma Satış Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Dolun, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu: “Bu yıl da Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğine hem katılıp hem de sponsor olarak yerel marketlere ve perakende sektörüne desteğimizi sürdürdük. Fuara ve standımıza ilgi yoğundu. Katılımcı ve ziyaretçilere yeni ürünlerimiz olan Karpuz-Çilek, Mango, Ekşi Elma, Muz-Çilek ürünlerimizi ve limonatamızı tanıttık. Önümüzdeki günlerde tüketicilerimize sunacağımız yepyeni tatlardan oluşan yeni içecek serisi olan Havuç-Portakal, Ananas-Hindistan Cevizi, Armut-Elma gibi ikili lezzetlerle birlikte, sektörde ilk olacak olan acılı, 100 Sebze-Meyve suyunun tadımlarını yaptırdık. Ayrıca bir araya geldiğimiz perakendecilerle ticari görüşmeler geçekleştirdik, ürünlerimizle ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Her yıl düzenlenen bu fuara destek vermeye devam ederek, sektörü büyütmeyi hedeflemekteyiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni