Aksigorta, Bölge Ziyaretleri ile Acentelerinin Sesine Kulak Veriyor

Aksigorta, üst yönetimiyle birlikte bölge ziyaretlerine başladı. Tüm sektörlerin olduğu gibi sigorta sektörünün de içinden geçtiği sınavda, her zaman olduğu gibi yine acentelerinin yanında olan Aksigorta, gerçekleştirilen ziyaretlerde acentelerinin yaşadığı sorunlara yönelik geliştirilebilecek çözümleri konuştu.

 

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla müşterilerinin yanı sıra en büyük dağıtım kanalı olan acentelerinin de yanında olan Aksigorta, Genel Müdür Uğur Gülen ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran’ın da aralarında olduğu üst yönetimiyle birlikte bölge ziyaretlerini tamamladı. 60 yılı aşkın zamandır olduğu gibi sigorta sektörünün içinde bulunduğu bu darboğazda da acentelerinin yanında olan Aksigorta, gerçekleştirdiği acente ziyaretleriyle bir kez daha acentelerini yalnız bırakmayarak, onların sektörde yaşadığı sorunlara yönelik geliştirilebilecek çözümleri, onlarla birlikte masaya yatırma fırsatı buldu.

 

Bölge ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen; “Tüm sektörlerde olduğu gibi, sigorta sektörü olarak bizler de oldukça zor bir sınavdan geçiyoruz. Yüksek enflasyon haneye giren her bir metayı olumsuz yönde etkilerken, bizler sigorta sektörü olarak o hanenin de güvencesinden sorumlu olan bir sektörüz. Bizim sigortaladığımız kıymetlerin değeri enflasyona paralel şekilde artış gösteriyor. Bizler de yeni döneme acentelerimizin çok daha hızlı uyum sağlayabilmelerini, yeni ürün ve aksiyonlarımızla destekliyoruz. Aksigorta olarak bu zor günlerde de acentelerimizin yanında olmak, onların yaşadıkları sektörel sorunları birlikte masaya yatırmak amacıyla bölge ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. 60 yılı aşkın zamandır olduğu gibi, bugün ve yarın da en büyük dağıtım kanalımız olan acentelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

 

Eylül ayında İzmir ve Kuzey Ege bölgesi ile ziyaretleri başlatan Aksigorta, aralık ayı itibariyle 9 bölgedeki acentelerle de bir araya gelerek toplamda 10 bölgedeki, 3.000’i aşkın acentesine ulaşmış oldu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni