adidas Türkiye’de üst düzey iki atama

adidas Türkiye iki önemli görev için iki üst düzey atama gerçekleştirdi. 

 

adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmakta olan Duygu Günel, adidas Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. Yeni rolünde Duygu Günel, MENA liderlik ekibinin bir üyesi olarak bölgenin insan kaynakları strateji süreçlerinin sorumluluğunu üstlenecek. Insan Kaynakları alanında Türkiye ve farklı ülkelerde olmak üzere 18 yıllık deneyime sahip Günel, adidas'a katılmadan önce Mars Inc ve Avon'da çalıştı. Mevcut görevinde, son 4 yılda adidas Türkiye'de İK'yı başarıyla yöneterek yüksek performanslı bir ekip ortamı oluşturdu.

 

adidas Türkiye’de bir diğer atama da Tedarik Zinciri yönetiminde gerçekleşti. Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlük görevine Emel Çevik atandı.

 

adidas Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü görevini alan Emel Çevik, tüm tedarik zinciri süreçleriyle birlikte pazar ve finansal hedefleri desteklemek için strateji geliştirmekten; performansı artırmaya yönelik olarak yetenekler, girişimler ile altyapı ve etkinleştiricilerden sorumlu olacak. Aynı zamanda yerel yönetim ekibinin bir üyesi olarak, Bölge ve Global ekipler ile yakın çalışarak pazar iş planı ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak. Çevik, Avon, Crown Holdings, SC Jhonson ve Roche gibi global şirketlerde olmak üzere 20 yıllık tedarik zinciri deneyimine sahip.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni