136’dan Fazla Ülke Anne Bebek Çocuk Sektörü için İstanbul’da

CBME Türkiye – 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 136’nın üzerinde ülkeden ziyaretçi ile kapılarını açtı. Balkanlardan Afrika’ya yayılan geniş bir coğrafyadan gelen sektör profesyonelini 42 bin metrekarelik fuar alanında 1.100’ün üzerinde marka ile bir araya getiren fuar, 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek.  Organizasyon, anne bebek ve çocuk sektöründeki yeni ticari işbirlikleri ile ihracata da olumlu katkılar sunacak.

 

Her yıl 1 milyonu aşkın yeni doğumun olduğu Türkiye, anne-bebek ve çocuk ürünleri sektöründe dünyada hem alıcı hem de çok önemli bir üretici konumunda yer alıyor. Bu kapsamda 7 Aralık Çarşamba günü kapılarını açan 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, sektör profesyonellerini tek çatı altında buluştururken, gerçekleşecek ticari iş birlikleri ile de ekonomiye katkı sunacak. 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuar, 42 bin metrekarelik fuar alanında 1.100’den fazla markayı 136’nın üzerinde ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturuyor.

 

Yenilikçi Ürünler Görücüye Çıkacak

Dünyanın öncü fuar organizatörü Informa Markets tarafından düzenlenen CBME Türkiye’de araç-gereç ve bebek-çocuk hazır giyim ve aksesuarları başta olmak üzere, bebek bakım ve beslenme ürünleri, mobilya ve ev tekstili, oyuncak, hamile ürünleri ile birlikte bebek ve çocuk sektörüne ait tüm diğer ürün grupları görücüye çıkacak. Fuar ayrıca T.C. Ticaret Bakanlığı destekleriyle düzenlenecek özel alım heyeti programları ile hedef ülkelerden nitelikli profesyonel alıcıları katılımcılarla bir araya getirecek.

 

Sektör İhracatını Arttırmak İçin Hazırız

40. fuarın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını belirten Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Bu durum aynı zamanda sorumluluklarımızı da her geçen yıl artırıyor. Fuarların ziyaretçilerle hayat bulduğunu biliyoruz. Bu nedenle sürekli kendimizi geliştirerek farklı ne yapabiliriz diye araştırma yapıyoruz.  Bu yıl da geçen yıla oranla daha fazla ziyaretçi hedefi ile kapılarımızı açtık. 65 binin üzerinde yeni koleksiyona ev sahipliği yapacağız. Ziyaretçiler ürünleri mağazalara gitmeden ilk olarak fuar alanında görebilecek. Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörü her geçen gün daha rekabetçi bir arenaya dönüşüyor.  Biz de ülke olarak bu rekabet ortamında öne çıkıyoruz.  Düzenlediğimiz organizasyon ile firmalarımızın dünyaya açılmasına olanak sağlıyoruz. Sektörün yeni sezona iş hacmini ve ihracatını arttırarak girebilmesi için hazırız. Tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize verimli bir fuar geçirmelerini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

CBME Türkiye, 8 Aralık Perşembe günü sektörün sürdürülebilirliği anlamında önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Saat 11.30’da moda tasarım öğrencilerine özel olarak “Geleceğin Tasarımcılarına WGSN Semineri”, 14.00-15.30 saatleri arasındaysa yalnızca online kaydını tamamlamış ziyaretçilerin katılım sağlayabileceği ve “Sonbahar-Kış 23/24 Çocuk Modası Trendleri”nin anlatılacağı bir oturum gerçekleşecek.   

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni