Monster Notebook, Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel eğitim sınıfını yeniledi

Kaynaştırma eğitimi alan öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesine destek olmayı amaçlayan Monster Notebook, İstanbul Kartal’da bulunan Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel eğitim sınıfını baştan sona yenileyerek eğitime hazır hale getirdi.

 

Monster Notebook, özel gereksinimleri olan öğrencilerin öğrenim gördüğü özel eğitim sınıflarının yenilenerek eğitimde fırsat eşitliğinin desteklenmesini hedefleyen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İstanbul Kartal’da bulunan Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel eğitim sınıfını modern eğitim standartlarına uygun olarak baştan sona yeniden tasarladı.

 

Dünyadaki başarılı özel eğitim sınıflarının örnek alınarak, 21. yüzyıl eğitim modellerinde ihtiyaç duyulan tüm materyallerin karşılandığı projenin, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması yolunda örnek teşkil etmesi hedefleniyor.

 

Monster Notebook Kurucusu ve CEO’su İlhan Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocukların sosyal, psikolojik ve fiziksel gelişimlerinde önemli bir yer tutan eğitim hayatı, özel gereksinimlere sahip çocuklar için daha da kritik bir rol oynuyor. Monster Notebook olarak, bu proje ile özel eğitim sınıflarında eğitim gören öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri gelişim materyallerinden eğitim setlerine, dolaplardan sıralara kadar birçok sınıf içi materyali sağlayarak uygun bir eğitim ortamı oluşturulmasına destek olduk. Sınıf içinde engellerin ortadan kalkmasına ve ideal bir eğitim ortamının inşa edilmesine katkıda bulunan bu sınıfın örnek olmasını diliyor; tüm çocukların mutlu ve sağlıklı olduğu bir gelecek için küçük de olsa bir katkıda bulunan projemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki eğitimde fırsat eşitliğini sağlayıp, çocuklarımızın önündeki maddi ve manevi bariyerleri ortadan kaldırdığımızda çok daha iyi bir dünyada yaşayacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni