Borusan Alpha Staj Programı başvuruları 4 Eylül’e kadar devam ediyor

Üniversite 3. ve 4. sınıf ya da yüksek lisans öğrencilerin uzun dönem stajyer olarak değerlendirildiği Borusan Alpha Genç Staj Programı başvuruları 4 Eylül’e kadar devam ediyor. Gerçek iş deneyimi kazanma fırsatı sunan program ile stajyerler yapılandırılmış bir gelişim yolculuğuna çıkıyor.

 

Borusan Holding, Borusan Alpha Genç Staj Programı ile Borusan Grubu'nun vizyonunu destekleyecek yetenekleri ve geleceğin liderleri olma yolunda ilerleyecek öğrencileri gruba kazandırarak yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu amaca paralel olarak Borusan Alpha Staj ve Borusan Alpha Genç Yetenek programları arasında bir köprü oluşturularak stajyer olarak Borusan’a katılan genç yeteneklerin mezun olduğunda da tam zamanlı olarak Borusan Alpha Genç Yetenek Programı’na geçiş yapabilmesine fırsat yaratılıyor.

 

Gerçek iş deneyimi kazanma fırsatı

Borusan Holding, her yıl gerçekleştirdiği Borusan Alpha Staj Programı kapsamında, üniversite 3. ve 4. sınıf ya da yüksek lisans öğrencilerini uzun dönem stajyer olarak değerlendiriyor. Alpha staj programı boyunca öğrenciler haftanın 2 ya da 3 günü stajlarını yaparken bir yandan da eğitimlerine devam ediyorlar. Alpha stajyerleri, staja başladıkları ilk gün itibarıyla deneyimli Borusan çalışanlarıyla birlikte öğreniyor ve çeşitli projelerde yer alarak gerçek bir iş deneyimi kazanıyor. Alphalar, program süresi boyunca Borusan Akademi tarafından yapılandırılmış bir gelişim yolculuğuna dahil olurken online / offline eğitim programları, seminerler ve mentorluk süreçleriyle gelişimleri sürekli destekleniyor. Mezun olan stajyerler ise Borusan Alpha Genç Yetenek Programı için değerlendiriliyor, böylece Borusan yolculukları devam edebiliyor.

 

Borusan Alpha Staj Programı ile Borusan Holding ve Grup şirketlerinde bilgi ve teknolojilerinden strateji ve iş geliştirmeye, finanstan insan kaynaklarına, üretimden satış ve pazarlamaya pek çok alanda deneyim kazanılabiliyor. 

 

Staj sonrası Borusan'da yeni bir yolculuk fırsatı sunuluyor

Alpha Staj Programı sonrasında, programı başarı ile tamamlayan stajyerlere Borusan’da tam zamanlı çalışma fırsatı da sunuluyor. Staj dönemi sonrasındaki değerlendirme adımlarını başarı ile tamamlayan Alpha’lar, 31 yıldır yürütülen ve The Peer Awards for Excellence’dan uluslararası ödül kazanan Borusan Alpha Genç Yetenek Programı kapsamında işe alınıyor. Bu programla Borusan’a katılan genç yetenekler, çeşitli eğitim ve mentorluk programlarını kapsayan 2 yıllık yapılandırılmış bir gelişim programına dahil ediliyor.

 

4 Eylül’e kadar başvuruların devam ettiği Borusan Alpha Genç Staj Programı hakkında detaylı bilgi ve başvuru için: https://careers.borusan.com/content/gelecek-burada/

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni